Budgivning

- Att köpa en bostad skall kännas tryggt

Sälja bostad

Trygga bud

Trygga bud innebär att alla som deltar i en budgivning får godkänna att deras namn, telefonnummer och bud lämnas till den slutgiltiga köparen. Vid kontraktskrivningen får både köpare och säljare budgivningslistan där namn, telefonnummer och bud från samtliga budgivare framgår.

Intresserad av en bostad?

Om du är intresserad av en bostad, meddela gärna mäklaren så snart som möjligt. Ibland kan en försäljning gå fort och för oss är det viktigt att tillgodose allas intresse och möjlighet att delta på bästa sätt och få presentera sitt bud. Kanske känner du dig osäker och vill komma på ytterligare en visning innan du lägger ett bud? Vi gör vad vi kan för att tillgodose dina önskemål och för att du ska känna trygghet i ditt livs affär!

Finansiering

Det är mycket att tänka på när man ska köpa bostad. En sak som är viktig att kontrollera innan man beslutar sig för att delta i en budgivning är att man har finansieringen klar med banken, att man har fått ett skriftligt lånelöfte. Vi på Husmäklaren samarbetar med ett flertal banker och hjälper gärna till med den kontakten. Vårt banksamarbete innebär exempelvis lånelöfte inom 24 timmar vilket ger dig som kund ett försprång i budgivningarna och en snabb väg till avslut genom att finansieringen blir löst redan i ett tidigt skede.

Självklart är vi registrerade fastighetsmäklare, anslutna till Fastighetsmäklarförbundet.

Vill du veta mer är du alltid välkommen att kontakta oss för mer information om våra tjänster.
Husmäklaren -för trygghet i ditt livs affär!

Ta del av nyheter, erbjudanden m.m, bli medlem i vårt nyhetsbrev

Copyright © Husmäklaren AB. Sidan skapad av LANTECH.se

Husmäklaren - För trygghet i ditt livs affär

Adress


Onsala Kyrkby 7
439 30 Onsala
Sverige