Logga in

Logga in

Användarnamn *
Lösenord *
Kom ihåg

Husmäklaren AB

Kontakt

Adress:
Onsala Kyrkby 7
439 30 Onsala
E-post:
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Telefon:
0300-61415
Fax:
0300-64185
Mobil:
0703-140573

Skicka ett mail

Om Husmäklaren AB

Husmäklaren AB grundades i Onsala 1991 och har idag kontor i centrala Onsala. Vi är ett väletablerat företag med många år på marknaden, stor erfarenhet och ett brett kontaktnät. Vårt mål är inte att vara störst. Istället vill vi vara lokala, ha god kännedom om marknaden och alltid ha nöjda kunder. Vi vill att alla våra kunder ska känna att vi lägger stort personligt engagemang vid varje uppdrag. Vi vill helt enkelt vara det självklara valet!

Många vänder sig till oss efter rekommendationer från andra. Om du önskar lämnar vi självfallet referenser från tidigare kunder. Vi har också kunder som är återkommande och känner sin mäklare väl, men för dig som inte har egen erfarenhet av oss vill vi på ett enkelt sätt lyfta fram saker som vi tycker är viktiga och som kanske kan vara till hjälp för att du ska få en känsla av vad det innebär att anlita en fastighetsmäklare på Husmäklaren.

-Din mäklare är din enda kontakt genom hela affären, från att förmedlingsuppdraget tecknas till att köpeavtalet skrivs.

-Vår flexibilitet och anpassningsförmåga är överlägsen de stora kedjornas. Vi är inte låsta vid paketlösningar utan kan leverera exakt det innehåll kunden önskar i tjänsten.

-Du utlovas högsta möjliga visningskvalitet. Helt öppna visningar rekommenderar vi inte, även om dessa är mycket tidsbesparande för de mäklare som praktiserar detta.

-Tillsammans med dig och de uppgifter du lämnar kring ditt boende skapar vi en säljande och korrekt beskrivning av din bostad.

-Du får tillgång till en professionell fotograf som hjälper till att öka intresset för din bostad.


Välkommen till oss på Husmäklaren -för trygghet i ditt livs affär!