Logga in

Logga in

Användarnamn *
Lösenord *
Kom ihåg

Vi söker nu nya uppdrag.

Efter de senaste affärerna med nöjda säljare och köpare har vi angelägna spekulanter som söker ny bostad.

Funderar Ni på att sälja?
Välkommen att Kontakta oss för en förutsättningslös diskussion.

Visning

  • torsdag, 27 mars 2014 00:00

Vi ser ditt hus med andra ögon

Det är viktigt att man förbereder sin bostad inför visningen. Tillsammans med dig planerar och förbereder vi försäljningen och går igenom allt som du behöver tänka på inför en visning.

Den visningskonsultation som vi erbjuder inför din försäljning handlar om att lyfta fram det bästa med din bostad. Det är viktigt att försöka skapa en tilltalande känsla för spekulanterna. Gör det så lätt som möjligt för visningsbesökarna att tänka in sina egna möbler och se sig själva bo i bostaden. Vi vill både attrahera och inspirera de som kommer på våra visningar.

I vissa fall finns det önskemål från säljaren att skapa miljöer med hjälp av en inredningsdesigner. Då kan vi erbjuda hjälp med stylister som kommer med idéer och som hyr ut inredning och möbler under marknadsföringstiden.

Är du i en situation då du inte har möjlighet att delta aktivt i förberedelsearbetet kan du tryggt lämna nyckeln till oss så ombesörjer vi hela försäljningen.

Här ger vi dig några tips inför visningen!

Utomhus

Det är inte ovanligt att spekulanter, innan visning, åker förbi och tittar på utsidan av bostaden. Försök därför se till att uppfarten och tomten ser så tilltalande ut som möjligt. Enkla saker som att klippa gräsmattan och tända belysning både in- och utvändigt under kvällstid ger ett hemtrevligt intryck.

Småskavanker

Om det finns skavanker som är lätta att fixa så lönar det sig att göra det! Sätta upp lister som saknas, smörj upp dörren som gnisslar eller byt ut den ruttna brädan. Många små brister kan upplevas som eftersatt underhåll. Men det är samtidigt viktigt att poängtera att man aldrig ska försöka dölja underliggande skador.

Möbler, mattor och lösa saker

Att visa en helt tom bostad är inte att rekommendera, men inte heller en övermöblerad. Försök att skapa öppna ytor. Rensa rent bänkar och ta bort småsaker som ligger framme, de kan ge ett rörigt intryck. Att plocka bort en matta från ett rum kan göra att rummet ser större ut och att man ser det fina golvet som ligger under. Höj mysfaktorn genom att se till att glödlampor fungerar och att det finns ljus i ljusstakar och lyktor som kan tändas under visningen.

Kök och badrum

Lägg lite extra energi på att få kök och badrum att kännas så rena och fräscha som möjligt. De flesta spekulanter tittar lite noggrannare på dessa rum då de oftast kostar mycket att renovera.

Hemma eller inte?

Det är att föredra att säljaren inte är hemma på visningen. Spekulanterna vill kunna diskutera saker de gillar och inte gillar utan att det blir genant. Husdjur bör de inte heller vara inomhus och matskålar och dylikt ska helst tas bort under visningen.
 

  • Senast ändrad tisdag, 27 januari 2015 13:00

Fri värdering

Fyll i formuläret (glöm inte kontaktuppgifter) så kontaktar vi Er för en fri (muntlig) värdering.

Välkommen till oss på Husmäklaren -för trygghet i ditt livs affär!

FacebookTwitterG+LinkedinPinterestRSS