Logga in

Logga in

Användarnamn *
Lösenord *
Kom ihåg

Vi söker nu nya uppdrag.

Efter de senaste affärerna med nöjda säljare och köpare har vi angelägna spekulanter som söker ny bostad.

Funderar Ni på att sälja?
Välkommen att Kontakta oss för en förutsättningslös diskussion.

Budgivning

  • torsdag, 27 mars 2014 00:00

Trygga bud

För att du ska känna trygghet i ditt livs affär arbetar vi på Husmäklaren för en trygg budgivning. Trygga bud innebär att alla som deltar i en budgivning registreras med namn och kontaktuppgifter samt att säljaren och den slutgiltiga köparen får ta del av budgivningslistan vid kontraktsskrivningen.

Säljaren avgör vem som blir köpare

Vi presenterar alla bud och förutsättningar för dig som säljare och sedan är det alltid upp till dig att välja vem du vill sälja till och på vilka villkor.

Ibland kan det vara så att den budgivare som innehar högsta budet också har förbehåll om att sälja sin nuvarande bostad eller önskemål om en tillträdesdag som inte överensstämmer med dina behov, varför det i slutändan kan bli bättre för dig som säljare att välja en annan köpare trots att denne lagt ett lägre bud.

Finansiering

Vi på Husmäklaren samarbetar med ett flertal banker och hjälper gärna till med den kontakten, vilket är en stor fördel för både säljare och köpare.

Vårt banksamarbete innebär exempelvis lånelöfte inom 24 timmar under vardagar. Detta ger dig som säljare starka spekulanter i budgivningen och möjlighet till ett snabbt avslut. En trygg affär även för dig som säljare!

  • Senast ändrad tisdag, 27 januari 2015 12:57

Fri värdering

Fyll i formuläret (glöm inte kontaktuppgifter) så kontaktar vi Er för en fri (muntlig) värdering.

Välkommen till oss på Husmäklaren -för trygghet i ditt livs affär!

FacebookTwitterG+LinkedinPinterestRSS