Logga in

Logga in

Användarnamn *
Lösenord *
Kom ihåg

Orrkullevägen 4 Utvalda

  • söndag, 16 april 2017 12:59
Orrkullevägen 4 Orrkullevägen 4 copyright © Husmäklaren PN

Villa

Ref.Nr: PN4418
Rum: 5 rum 
Sovrum: 4 sovrum
Boarea: 164 m²
Tomtarea: 1 024 m²

BESKRIVNING

I ett lugnt, barnvänligt område med högt och fritt läge, gränsande till naturen ligger denna spännande etagevilla. Bostaden är mycket speciell med sina många trevliga vinklar och etaget mellan vardagsrum och allrum som gör den unik. Här finns två härliga uteplatser. Den ena på entrésidan med förmiddagssol och den andra på baksidan med eftermiddags- och kvällssol.
Boytan är ca 165 kvm och inrymmer ett stort härligt vardagsrum med en vacker eldstad och en utgång till det stora altandäcket på baksidan av huset. Ett etage från vardagsrummet leder upp till allrummet. Det är öppet mellan allrum och vardagsrum vilket skapar en fantastisk rymd i bostaden. På detta våningsplan finns husets största sovrum, som även det har utgång till altan och trädgård, samt ytterligare två sovrum och ett nyrenoverat badrum.
Köket har gott om arbetsytor och förvaring. Det är påkostat med vitvaror i rostfritt utförande, snickerier av ek och bänkskivor av granit.
Här bor man med närhet till förskola, skola, golfbana, hav och bad och dessutom inom bekvämt pendlingsavstånd från Göteborg.

Mer mer...

Media

Orrkullevägen 4 Fotograf Christoffer Duff